نویسنده
درباره نویسنده
بهنام خیرالهی
تعداد پست ها 53

درباره:

 سوابق تحصیلی

۱. کارشناسی فناوری اطلاعات – دانشگاه Asia Pacific University
۲. کارشناسی امنیت نرم افزار – دانشگاه Staffordshire University
۳. کاردانی فناوری اطلاعات و ارتباطات – دانشگاه Asia Pacific University

 مهارت ها

۱. مسلط به فریم ورک NET. و زبان برنامه نویسی VB.NET
۲. مسلط به تکنولوژی ASP.NET WEB FORM
۳. آشنایی کامل با پایگاه داده SQL SERVER
۴. مسلط به طراحی وب JAVASCRIPT ،CSS3 ،HTML5 و BOOTSTRAP
۵. تسلط کامل به نرم افزار PHOTOSHOP
۶. آشنایی با نرم افزار ILLUSTRATOR
۷. تسلط کامل به نرم افزار EXCEL
۸. آشنا به تولید محتوا در فضای وب

 زبان های خارجی

– مسلط به زبان انگلیسی در زمینه های خواندن، نوشتن و مکالمه

  • رفع مشکل کیفیت نوشته ها در فتوشاپ

در هنگام کار با لایه های متنی و یا همان Text Layer ها ممکن است نوشتها کیفیت مناسبی نداشته باشند، به همین منظور در این آموزش قصد داریم به توضیح Anti-Aliasing برای رفع این مشکل بپردازیم.

زمانی که در فتوشاپ یک لایه متنی ایجاد میکنیم در پانل Character ویژگی به نام Anti-Aliasing Method وجود دارد که در ادامه به شرح بخش های مختلف این ویژگی می پردازیم.

Anti-Aliasing باعث ایجاد سطوح خشن تر و یا همواری در لبه های لایه متنی میشود. به طور مثال اگر با نوشته ای زخیم و سایز بزرگ سر و کار داریم بهتر است لبه های فونت ما سطوح هموارتری به خود بگیرد و برعکس این مورد اگر با نوشته هایی نازک و در سایز کوچک سر کار داریم بهتر است فونت ما سطوح خشن تری به خود بگیرد. این ویژگی باعث ارتقا کیفیت نوشته ها و خوانا تر شدن آنها می گردد.

None : این گزینه موجب بی کیفیت شدن نوشته در فتوشاپ میشود چون هیچ گونه Anti-Aliaising ای در لبه های فونت ما ایجاد نکرده و نتیجه کار باعث بوجود آمدن لبه هایی خشن و ناخوانا در متن میشود.

Sharp : باعث می شود لبه های فونت حالت تیزی به خود بگیرند.

Crisp : این ویژگی به مانند Sharp لبه های تیزی به خود میگیرند اما حالت هموارتری نسبت به Sharp دارند.

Strong : برخلاف دو ویژگی قبل باعث می شود متن ایجاد شده حالت ضخیم تری به خود بگیرد.

Smooth : در این حالت متن ما سطح بسیار همواری به خود می گیرد.

اگر با فونت های بسیار نازک و کوچک سر و کار داریم بهتر است از Sharp استفاده کنیم، اگر از فونت های معمولی و سایز متوسط استفاده می کنیم بهترین انتخاب Crisp می باشد، اگر نیاز به برجستگی بیشتر داشته باشیم قاعدتا انتخاب ما Strong خواهد بود، و آخرین ویژگی یعنی Smooth همیشه کیفیت بهتری نسبت به دیگر گزینه های Anti-Aliasing دارد.